Το 2007 γιορτάσαμε 30 Χρόνια Μαζί Σας.
 περισσότερα
Συμμετέχουμε σε κλαδικές εκθέσεις.
 περισσότερα
NEWSLETTER
NAME
EMAIL
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
 
 περισσότερα
 
 
 
Search:          Ελληνική version  English version  versioni ne gjuhen shqipe  Versiunea romana  Българска версия
Αρχική

Sitemap

Contact

Όροι Χρήσης


Αρχική
Τα νέα μας
Σχετικά με τις προσκλήσεις HORECA 2015
Για την αποφυγή ταλαιπωρίας κατά την είσοδό σας στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην διάρκεια της HORECA 2015 καλό θα είναι να λάβετε υπόψη σας τις προϋποθέσεις εισόδου που έθεσαν οι διοργανωτές:
  περισσότερα


10η Διεθνής Έκθεση HO.RE.CA. 2015
Η Διεθνής Έκθεση HO.RE.CA. είναι προγραμματισμένη για τις 06 - 09/02/2015. Αναμένουμε με ενθουσιασμό την 10η συνεχόμενη συμμετοχή μας για να σας δούμε από κοντά και να σας εντυπωσιάσουμε!
  περισσότερα


Πιστεύοντας στην ευχέρεια και τις ευκαιρίες που παρέχει το διαδίκτυο η ΕΜΚΟ ΚΟΥΤΕΛΑΣ ΑΕ παρουσιάζει τον νέο τιμοκατάλογο του 2014 για την αποτελεσματική εξυπηρέτηση σας.
Κατεβάστε τα κεφάλαια του τιμοκαταλόγου και θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας.
  περισσότερα


Συμμετείχαμε με επιτυχία στην 9η Διεθνή Έκθεση HO.RE.CA, 07 - 10 Φεβρουαρίου 2014 (METROPOLITAN EXPO) και παρουσιάσαμε μία ολοκληρωμένη σειρά εξοπλισμού εστίασης
για κάθε σύγχρονο επισιτιστικό χώρο που επιμένει στην ποιότητα, ακόμη και σε δύσκολους καιρούς! Μας τίμησε ιδιαίτερα η επίσκεψή σας, η θετική αντιμετώπιση σας απέναντι μας και πάνω απ’όλα η εμπιστοσύνη που δείχνετε στην εταιρεία μας.
  περισσότερα


Η ΕΜΚΟ ΚΟΥΤΕΛΑΣ ΑΕ σας παρουσιάζει τους φούρνους μικροκυμάτων SAMSUNG Professional
  περισσότερα


Επιτυχής η συμμετοχή μας στην έκθεση MEAT DAYS 2013 (2-4 Νοεμβρίου, Εκθεσιακό Κέντρο ATHENS METROPOLITAN EXPO A.E.Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών « Ελευθέριος Βενιζέλος»)
Μας τίμησε ιδιαίτερα η επίσκεψή σας και η θετική αντιμετώπιση σας απέναντι μας. Είμαστε ικανοποιημένοι τόσο για τον αριθμό όσο και για την ποιότητα των επαφών.
  περισσότερα


Frozen Yogurt! Νέα μοναδική γεύση δροσιάς και απόλαυσης που κάνει θραύση!
Η κρεμώδης γεύση του ελληνικού γιαουρτιού έχει αγαπηθεί και έχει μπει στη ζωή όλων μας. Η ΕΜΚΟ ΚΟΥΤΕΛΑΣ ΑΕ σας παρουσιάζει την ιδανική λύση για μηχανές και γιαούρτι!
  περισσότερα


Συμμετείχαμε επιτυχώς στην 8η Διεθνή Έκθεση HO.RE.CA, 08 - 11 Φεβρουαρίου 2013 (METROPOLITAN EXPO) Μας τίμησε ιδιαίτερα η επίσκεψή σας και η θετική αντιμετώπιση σας απέναντι μας.
Σας παρουσιάσαμε μία ολοκληρωμένη σειρά εξοπλισμού εστίασης για κάθε σύγχρονο επισιτιστικό χώρο με υψηλές απαιτήσεις, που επιμένει στην ποιότητα, ακόμη και σε δύσκολους καιρούς!
  περισσότερα


Η ΕΜΚΟ ΚΟΥΤΕΛΑΣ ΑΕ συμμετείχε ως χορηγός στο Συνέδριο της 18ης Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 14 και 15 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Τιτάνια, με τη συμμετοχή αντιπροσώπων από όλη σχεδόν την Ελλάδα.
Υποστηρίξαμε ενεργά το κίνημα τρώω, ντύνομαι και κάνω τουρισμό Ελληνικά!!!
  περισσότερα


Συμμετείχαμε με επιτυχία στην 7η Διεθνή Έκθεση HO.RE.CA, 04 - 07 Φεβρουαρίου 2012 (METROPOLITAN EXPO) και παρουσιάσαμε μία ολοκληρωμένη σειρά εξοπλισμού εστίασης για κάθε σύγχρονο επισιτιστικό χώρο
που επιμένει στην ποιότητα, ακόμη και σε δύσκολους καιρούς! Μας τίμησε ιδιαίτερα η επίσκεψή σας, η θετική αντιμετώπιση σας απέναντι μας και πάνω απ’όλα η εμπιστοσύνη που δείχνετε στην εταιρεία μας.
  περισσότερα


Η ΕΜΚΟ ΚΟΥΤΕΛΑΣ Α.Ε. έχει αξιολογηθεί για μια ακόμα χρονιά από την ICAP Group με υψηλό Rating Score και συνεπώς συνεχίζει να είναι μια από τις Strongest Companies in Greece.
Η διάκριση αυτή διευκολύνει σημαντικά τις συναλλαγές της εταιρείας εντός και εκτός Ελλάδας δεδομένου ότι την κατατάσσει στην ομάδα εταιρειών με πολύ χαμηλό πιστωτικό κίνδυνο.
  περισσότερα


Η ΕΜΚΟ ΚΟΥΤΕΛΑΣ Α.Ε. συμμετείχε στην έκθεση ARTOZA 2011 (26 Φεβρουαρίου - 1 Μαρτίου, Metropolitan Expo Athens)
παρουσιάζοντας λύσεις και καινοτόμες εφαρμογές τελευταίας τεχνολογίας στο χώρο της αρτο-ζαχαροπλαστικής και του καφέ.
  περισσότερα


Με τα ΝΕΑ προϊόντα εισαγωγής μας για τους επαγγελματίες στο χώρο του καφέ, της γαστρονομίας και της ζαχαροπλαστικής, συμμετείχαμε στην 6η Διεθνή Έκθεση HO.RE.CA, 3-6 Φεβρουαρίου 2011 (EXPO ATHENS).
Μας τίμησε ιδιαίτερα η επίσκεψή σας, η θετική αντιμετώπιση σας απέναντι στις καινοτομίες που παρουσιάσαμε και πάνω απ’όλα η εμπιστοσύνη που δείχνετε στην εταιρεία μας.
  περισσότερα


Με βάση το ICAP Rating Score η ΕΜΚΟ ΚΟΥΤΕΛΑΣ Α.Ε., εντάχθηκε στην κοινότητα STRONGEST COMPANIES IN GREECE.
Η διάκριση αυτή διευκολύνει σημαντικά τις συναλλαγές της εταιρείας εντός και εκτός Ελλάδας δεδομένου ότι την κατατάσσει στην ομάδα εταιρειών με πολύ χαμηλό πιστωτικό κίνδυνο.
  περισσότερα


Δύο χρόνια επιτυχούς συνεργασίας έκλεισαν η EVEREST και η ΕΜΚΟ ΚΟΥΤΕΛΑΣ Α.Ε.
Η ΕΜΚΟ ΚΟΥΤΕΛΑΣ Α.Ε. συνεχίζει για 3η χρονιά να καλύπτει τις ανάγκες του δικτύου καταστημάτων της EVEREST στην κοπή των φρέσκων λαχανικών βάσει της επιλογής του πελάτη στο καινοτόμο πόστο “Salad Your Way”.
  περισσότερα


Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τα καταστήματα της αλυσίδας SIMPLY BURGERS με μηχανήματα υψηλής ποιότητας που χαρίζουν γρήγορο και ιδανικό ψήσιμο στα φρέσκα προϊόντα της.
Αναζητήστε αυτά τα προϊόντα στην κατηγορία ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ, Σειρά 700 και 900 και προσφέρετε την τέλεια απόλαυση σε σας και τους πελάτες σας.
  περισσότερα


Συμμετείχαμε με επιτυχία στην 5η Διεθνή Έκθεση HO.RE.CA, 22 - 25 Ιανουαρίου 2010 (πρώην Ανατολικό Αεροδρόμιο)
παρουσιάζοντας μία ολοκληρωμένη σειρά εξοπλισμού εστίασης για κάθε σύγχρονο επισιτιστικό χώρο με υψηλές απαιτήσεις, που επιμένει στην ποιότητα, ακόμη και σε δύσκολους καιρούς!
  περισσότερα


Συμμετείχαμε στην Έκθεση LOGISTICS ΑΠΟΘΗΚΗ-ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ (Metropolitan Expo, 6-9 Νοεμβρίου 2009)
και σας ξεναγήσαμε στην ολοκληρωμένη σειρά χειραμαξίων μεταφοράς του οίκου Γερμανίας EXPRESSO, την ιδανική πρόταση για κάθε επαγγελματικό και βιομηχανικό χώρο.
  περισσότερα


Η ΕΜΚΟ ΚΟΥΤΕΛΑΣ Α.Ε. συμμετείχε στην 4η Διεθνή Έκθεση HO.RE.CA, από τις 23 έως και τις 26 Ιανουαρίου 2009 (πρώην Ανατολικό Αεροδρόμιο).
παρουσιάζοντας μια ολοκληρωμένη σειρά εξοπλισμού εστίασης για κάθε σύγχρονο επισιτιστικό χώρο.
  περισσότερα


Online η καινούργια μας ιστοσελίδα
Η νέα μας ιστοσελίδα είναι τώρα online! Πλοηγηθείτε στις εσωτερικές σελίδες. Θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας.
  περισσότερα


Συμμετοχή της ΕΜΚΟ ΚΟΥΤΕΛΑΣ Α.Ε.
στη διοργάνωση της Γαλλικής Πρεσβείας, L’Art De Vivre à La Française
  περισσότερα


Δωρεά της ΕΜΚΟ ΚΟΥΤΕΛΑΣ Α.Ε.
στο ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ Ίδρυμα.
  περισσότερα


Καλωσήλθατε
Επιλέξτε μία από τις παρακάτω κατηγορίες και πλοηγηθείτε άμεσα...


 
Copyright © 2008 EMKO Koutelas S.A. | Designed by Lighthouse Internet Media & Advertising | Όροι Χρήσης
 
Η ΕΜΚΟ ΚΟΥΤΕΛΑΣ Α.Ε.  έχει αξιολογηθεί για μια ακόμα χρονιά από την ICAP Group με υψηλό Rating Score και συνεπώς συνεχίζει να είναι μια από τις Strongest Companies in Greece.
Νέα Προϊόντα
Νέα Προϊόντα
Φόρμα Παραγγελίας
Φόρμα Παραγγελίας
Links
Links
ΣΕΕΜΕ
ΣΕΕΜΕ
Όροι ΧρήσηςΜΕΤΑΠΩΛΗΤΕΣ
USERNAME
PASSWORD