Επιπλέον εκπτώσεις έως 3%
για πληρωμές με τραπεζική κατάθεση
Δυνατότητα άτοκων δόσεων
Στις πληρωμές με πιστωτικές κάρτες
400,00€ - 699,99€ έως 2 άτοκες
700,00€ - 1.499,99€ έως 3 άτοκες
1.500,00€ - 2.999,99€ έως 4 άτοκες
3.000,00€ και άνω έως 5 άτοκες

Τεχνική υποστήριξη και ανταλλακτικά

Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα η εταιρεία μας έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο θέμα της τεχνικής υποστήριξης των μηχανημάτων που εισάγει.

Service εξοπλισμού εστίασης

Το Τεχνικό Τμήμα στεγάζεται στην έδρα μας, λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή και οι ώρες παραλαβής είναι 09:00-15:00.

Η κατάρτιση των τεχνικών μας και η διαρκής εκπαίδευσή τους  σε συνδυασμό με την διαρκή παρακαταθήκη ανταλλακτικών μας επιτρέπουν να ανταποκρινόμαστε άμεσα στην ανάγκη του επαγγελματία για τεχνική υποστήριξη.

Μέσω της αναβαθμισμένης ιστοσελίδας μας, έχετε πλέον την δυνατότητα να βρείτε μόνοι σας το ανταλλακτικό που σας ενδιαφέρει με δύο τρόπους:

  • Αν είναι καταχωρημένο στην βάση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος θα το βρείτε στην σχετική ενότητα Ανταλλακτικά.
  • Αν δεν είναι καταχωρημένο, αναζητήστε το μέσω συνημμένων διασκορπίσεων που θα τις βρείτε στις σελίδες των είδών. Στην συνέχεια στείλτε email στο sales@emko.gr με τον αντίστοιχο κωδικό. Θα ενημερωθείτε άμεσα για την διαθεσιμότητα και την τιμή του.

Σημείωση: Κάποιες διασκορπίσεις είναι διαθέσιμες μόνο για εγγεγραμμένους χρήστες με συγκεκριμένα δικαιώματα πρόσβασης μετά από επιθυμία των κατασκευαστών.

EV SSL