Επιπλέον εκπτώσεις εγγεγραμένων μελών

  • +2% στις αγορές μέσω e-shop
  • +3% για πληρωμές με τραπεζική κατάθεση

Δυνατότητα άτοκων δόσεων στις αγορές 400€ & άνω

 

Δελτίο τύπου 7/3/18

07/03/2018
Δημουργός: Μαρκετάκης Μάρκος
Δελτίο τύπου 7/3/18

Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που συμμετέχουμε ως χορηγός στον ξεχωριστό και πρωτότυπο διαγωνισμό για το καλύτερο ελληνικό Μακαρόν - “Le Meilleur Macaron Grec” που διοργανώνεται από την Πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του θεσμού “Gout de France” που προτρέπει εστιατόρια και ξενοδοχεία απ’ όλη την Ελλάδα να υιοθετήσουν γαλλικό μενού στις 21 Μαρτίου κάθε έτους και πραγματοποιείται εδώ και 4 έτη.

Πιστεύουμε ότι πρόκειται για έναν διαγωνισμό υψηλών προδιαγραφών, εξωστρεφή, που προβάλει τα μοναδικά χαρακτηριστικά δύο χωρών με πρωτότυπο τρόπο, μέσα από την γεύση και την ζαχαροπλαστική τέχνη και δη του συμβόλου της γαλλικής patisserie, του Macaron.

Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για μια πρωτοβουλία ιδιαίτερου γαστρονομικού αλλά και πολιτισμικού ενδιαφέροντος που προάγει μέσα από το γλυκό σήμα κατατεθέν της φίνας γαλλικής patisserie, την τέχνη και την απαιτητική τεχνική, την εμπειρία, την κομψότητα, τα χρώματα και τις γεύσεις της Γαλλίας αλλά και της Ελλάδας καθώς εδώ και χρόνια το έχει αγαπήσει και ενσωματώνει τα δικά της μοναδικά στοιχεία στο Μακαρόν.

Ευχαριστούμε θερμά τον εμπνευστή του όλου εγχειρήματος, τον αξιότιμο Γάλλο πρέσβη, Κριστόφ Σαντεπί, όπως επίσης τον επικεφαλή και πρόεδρο της κριτικής επιτροπής για τα ελληνοπρεπή macarons, καταξιωμένο σεφ της γαλλικής πρεσβείας,  Ελληνογάλλο Ζαν-Μαρί Χοφμάν που μας επέλεξαν ως χορηγό του διαγωνισμού.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες από Αθήνα και Θεσσαλονίκη που έλαβαν μέρος, ιδιαιτέρως στους τέσσερις διαγωνιζόμενους που προκρίθηκαν μέσα από την διεξαγωγή της πρώτης φάσης με τις εξαιρετικές και δημιουργικές συνταγές τους.

Από τις πρώτες κιόλας δημιουργίες διαπιστώνουμε ότι όλα τα παρασκευάσματα που παρουσιάστηκαν είναι άκρως δημιουργικά, υψηλού επιπέδου και γευστικά με “άρωμα Ελλάδας”!

Ευχόμαστε στους τέσσερις φιναλίστ καλή επιτυχία στην 2η και τελική φάση, που θα λάβει χώρα στις 19 Μαρτίου στην πρεσβεία της Γαλλίας στην Αθήνα. Αναμένουμε με τεράστιο ενδιαφέρον τις δημιουργίες τους, οι οποίες είμαστε σίγουροι πως θα μας εκπλήξουν, για να τις βραβεύσουμε!

Τέλος, να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους διακεκριμένους και καταξιωμένους κριτές που πλαισιώνουν τις επιτροπές, οι οποίοι με την παρουσία και την αξιολόγησή τους εξασφαλίζουν το υψηλότερο αποτέλεσμα του διαγωνισμού.

Η ΕΜΚΟ Κουτελάς Α.Ε. ιδρύθηκε το 1976 και εισάγει αξιόπιστες λύσεις εξοπλισμού εστίασης από όλον τον κόσμο. Συνεργάζεται αποκλειστικά με κορυφαίους Γαλλικούς οίκους όπως η Robot Coupe, ο οποίος διακρίνεται παγκοσμίως για την αξιοπιστία και την αντοχή των μηχανημάτων του στους χώρους ζαχαροπλαστικής και της επαγγελματικής κουζίνας γενικότερα. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση εξοπλίσαμε τον χώρο του διαγωνισμού με κορυφαία εξειδικευμένα μηχανήματα ζαχαροπλαστικής ενώ εξασφαλίσαμε και προσφέρουμε στους τέσσερις νικητές δώρα υψηλής αξίας του οίκου Robot Coupe.

ΕΜΚΟ Κουτελάς Α.Ε. 07/03/18

Ενημέρωση επισκεπτών HORECA 2018

14/02/2018
Δημουργός: Μαρκετάκης Μάρκος

Αγαπητοί επισκέπτες και πελάτες,

Σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στο stand της ΕΜΚΟ Κουτελάς Α.Ε. κατά την διάρκεια της Ho.RE.Ca. 2018.

Η ομάδα μας από την Τρίτη 13/02/18 επεξεργάζεται και απαντά ερωτήματα και αιτήματα προσφορών που τέθηκαν στην διάρκεια της έκθεσης. Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αμέσως επόμενες ημέρες.

Ευχόμαστε σε όλους μία καλή και δημιουργική σεζόν.

Με εκτίμηση,

ΕΜΚΟ Κουτελάς Α.Ε.

Διαγωνισμός για το Καλύτερο Ελληνικό Μακαρόν

01/02/2018
Δημουργός: Μαρκετάκης Μάρκος
Η ΕΜΚΟ Κουτελάς Α.Ε. χορηγός στον διαγωνισμό Le Meilleur Macaron Grec

Η ΕΜΚΟ Κουτελάς Α.Ε. στηρίζει ενεργά την πρωτοβουλία της Γαλλικής Πρεσβείας για την ανάδειξη του Καλύτερου Ελληνικού Μακαρόν (Le Meilleur Macaron Grec).

Μέσω της αποκλειστικής μας συνεργασίας με τον Γαλλικό οίκο Robot Coupe, ο οποίος διακρίνεται παγκοσμίως για την αξιοπιστία και την αντοχή των μηχανημάτων της στους χώρους ζαχαροπλαστικής, εξασφαλίσαμε και προσφέρουμε στους συμμετέχοντες:

Επιπλέον, προσφέρουμε:

  • Συσκευές που θα βρίσκονται σε λειτουργία στην διάρκεια του τελικού (2 Blixer 3, 2 Μίξερ χειρός 190 V.V. και 2 μίξερ ζυμωτήρια 7 L).
  • Ποδιές για όλους τους υποψήφιους των 2 γύρων.
  • Στολές για τους 4 φιναλίστ.
  • Στολές για όλα τα μέλη της επιτροπής.

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον διαγωνισμό Le Meilleur Macaron Grec

  • Θα διεξαχθεί σε δύο γύρους και η συμμετοχή είναι δωρεάν.
  • Ο πρώτος γύρος θα γίνει σε 2 πόλεις, Θεσσαλονίκη και Αθήνα.
  • Μόνο οι 25 πρώτοι που θα εγγραφούν σε κάθε πόλη μπορούν να συμμετέχουν.
  • Ο δεύτερος γύρος (τελικός) θα λάβει χώρα στην Πρεσβεία της Γαλλίας στις 19/03/18.
  • Οι εγγραφές είναι ανοιχτές από τις 12/01 και θα ολοκληρωθούν στις 12/02 (οι θέσεις για τους υποψήφιους της Αθήνας να έχουν ήδη κλείσει).

Η ιδέα και ο σχεδιασμός σε συνδυασμό με τα έπαθλα και τη σύνθεση της επιτροπής του τελικού δικαιολογούν το αυξημένο ενδιαφέρον.

Πρόεδρος της επιτροπής

Jean-Marie Hoffmann (Σεφ στην Πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα, Αθήνα)

Επίτιμος Πρόεδρος

Φίλιππος Χρονόπουλος (Σεφ στο εστιατόριο Palais Royal, Παρίσι)

Επιτροπή

Γιώργος Αυγέρος (Σεφ Ζαχαροπλάστης στο Sani Resort, Χαλκιδική)

Jean-Louis Capsalas (Σεφ στο Δειπνοσοφιστήριον Catering, Αθήνα)

Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος (Σεφ στο εστιατόριο Mazi, στο Λονδίνο, και καθηγητής στο ΙΕΚ Praxis , Αθήνα)

Πόπη Χρυσανθίδου (Σεφ Ζαχαροπλάστης στο Sweet Alchemy by Stelios Parliaros)

Δημήτρης Χρονόπουλος (Σεφ Ζαχαροπλάστης - Chocolatier Consulting

Ανδρέας Λαγός (Nomad Σεφ, Ελλάδα)

Αριστοτέλης Μέγκουλας (Σεφ στο Pomo d'Oro, Κέρκυρα)

Ντίνα Νικολάου (Σεφ στο Evi Evane, ελληνικό εστιατόριο, Παρίσι)

Nικόλας Νικολακόπουλος (Σεφ Ζαχαροπλάστης στο Tatoï Tennis Club και καθηγητής στη Σχολή Le Monde, Αθήνα)

Δημήτρης Παμπόρης (Σεφ στο Ekies All Senses Resort, Χαλκιδική)

Στέλιος Παρλιάρος (Σεφ Ζαχαροπλάστης στο Sweet Alchemy, Αθήνα)

Μαρία Τζίτζη (Οινολόγος, Ιππότης Αγροτικής Αξίας, Αθήνα)

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στην επίσημη σελίδα του διαγωνισμού στο Facebook.

Συμμετέχουμε στην 13η HORECA 2018

10/01/2018
Δημουργός: Μαρκετάκης Μάρκος
Συμμετέχουμε στην 13η HORECA 2018

Η ΕΜΚΟ Κουτελάς Α.Ε. θα βρίσκεται και φέτος στην διεθνή έκθεση HORECA 2018 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan EXPO (πλησίον αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος).
Από την Παρασκευή 09/02 και έως την Δευτέρα 12/02 μπορείτε να μας επισκεφθείτε στο HALL 2, Stand B14/C15, για να δείτε από κοντά τα είδη επαγγελματικού εξοπλισμού και χώρων μαζικής εστίασης που εισάγουμε.

Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης:

  • Παρασκευή 09/02/2017: 10.00-19.00
  • Σάββατο 10/02/2017: 10:00-19:00
  • Κυριακή 11/02/2017: 10.00-19.00
  • Δευτέρα 12/02/2017: 10.00-18.30

Συμμετέχουμε στην επανεκκίνηση της Xenia

26/10/2017
Δημουργός: Μαρκετάκης Μάρκος
Συμμετέχουμε στην επανεκκίνηση της Xenia

Η διαχρονική συμμετοχή μας στην Xenia από το 1978, συνεχίζεται και στην επανεκκίνησή της! Σας περιμένουμε στο HALL 1, Stand A09 / B10 για να δούμε από κοντά πλήθος λύσεων για τον εξοπλισμό ξενοδοχείων.

Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Xenia 2017

  • Σάββατο 25/11/2017: 10:00-19:30
  • Κυριακή 26/11/2017: 10.00-19.30
  • Δευτέρα 27/11/2017: 10.00-19.00

Ενημέρωση για το διάστημα από 14/08/17 έως 18/08/17

11/08/2017
Δημουργός: Μαρκετάκης Μάρκος

Αγαπητοί πελάτες, συνεργάτες και επισκέπτες,

Σας ενημερώνουμε ότι η ΕΜΚΟ Κουτελάς Α.Ε. θα παραμείνει κλειστή από την Δευτέρα 14/08/17 έως και την Παρασκευή 18/08/17.

Οι παραγγελίες που λαμβάνονται μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ή μέσω e-mail θα δρομολογηθούν την Δευτέρα 21/08/17 που θα είμαστε πάλι κοντά σας.

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!

Ενημέρωση επισκεπτών για αιτήματα από την HORECA 2017

15/02/2017
Δημουργός: Μαρκετάκης Μάρκος
Ενημέρωση επισκεπτών για αιτήματα από την HORECA 2017

Σας ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία σας στο περίπτερό μας στην διάρκεια της HORECA 2017.

Η αυξημένη προσέλευση που καταγράφηκε μας επιτρέπει να βλέπουμε την νέα χρονιά με αισιοδοξία.

Η ομάδα μας έχει επιστρέψει από την Τρίτη 14/02/17 και εργάζεται εντατικά για να εξυπηρετηθούν το ταχύτερο δυνατόν τα αιτήματα παραγγελιών και προσφορών καθώς και ερωτήματα που τέθηκαν.

Παρακαλούμε για την κατανόησή σας καθώς ο όγκος τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Σας ευχόμαστε καλή, δημιουργική σεζόν.

Με εκτίμηση,

ΕΜΚΟ Κουτελάς Α.Ε.

Συμμετέχουμε στην 12η HORECA 2017

24/01/2017
Δημουργός: Μαρκετάκης Μάρκος
HORECA 2017: Βρείτε μας στο HALL 2, Stand B14/C15

Η ΕΜΚΟ Κουτελάς Α.Ε. θα βρίσκεται και φέτος στην διεθνή έκθεση HORECA 2017 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan EXPO (πλησίον αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος).
Από την Παρασκευή 10/02 και έως την Δευτέρα 13/02 μπορείτε να μας επισκεφθείτε στο HALL 2, Stand B14/C15, για να δείτε από κοντά τα είδη επαγγελματικού εξοπλισμού και χώρων μαζικής εστίασης που εισάγουμε.

Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης:

  • Παρασκευή 10/2/2017: 10.00-20.00
  • Σάββατο 11/2/2017: 10:00-20:00
  • Κυριακή 12/2/2017: 10.00-20.00
  • Δευτέρα 13/2/2017: 10.00-19.00

Αλλαγές τιμών και κωδικών

08/04/2016
Δημουργός: Μαρκετάκης Μάρκος
Αλλαγές τιμών ADVENTYS

Ο οίκος ADVENTYS μας ενημέρωσε ότι υπάρχουν αλλαγές τιμών (6 στο σύνολο) και κωδικών (2) στις επαγωγικές εστίες που εισάγουμε από την Γαλλία. Το Κεφάλαιο 4 στην ενότητα Τιμοκατάλογος ενημερώθηκε και μπορείτε να τις βρείτε στις σελίδες 120 και 121. Παρακαλούμε ενημερώστε τους καταλόγους σας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε παρόμοιες ενημερώσεις, στείλτε μήνυμα με τα στοιχεία σας στο info@emko.gr.

Τιμητική αναγνώριση για την ΕΜΚΟ

07/03/2016
Δημουργός: Μαρκετάκης Μάρκος
emko

Το Σάββατο 27/02/16, σε εκδήλωση που έγινε στην αίθουσα του Radisson Blu Park Hotel, το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης (Σ.Ε.Ε.Μ.Ε.) βράβευσε τον Πρόεδρο της εταιρείας μας, κύριο Μάνο Κουτελά, για την πολυετή προσφορά του στον κλάδο εξοπλισμού μαζικής εστίασης.

EV SSL